Μουσικό Αρχείο

Περιηγηθείτε στο μουσικό αρχείο του Κέντρου Μουσικής Πληροφόρησης!

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ | ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ | ΜΟΥΣΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Αναζήτηση

ADVANCED SEARCH OPTIONS

Καταχωρηθείτε στο μουσικό κατάλογο!

Καταχωρηθείτε στο μουσικό κατάλογο του Κέντρου Μουσικής Πληροφόρησης Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου «Virtuosi per musica di Pianoforte» 2014

Bookmark and Share
11 Ιούλ. 2014

Διεθνής Διαγωνισμός Πιάνου «Virtuosi per musica di Pianoforte» 2014

Μετά τη λήψη πληροφοριακού υλικού, οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ενημερώνουν το κοινό για τη διεξαγωγή τον ερχόμενο Νοέμβριο (19 – 21/11/2014) του διεθνούς διαγωνισμού πιάνου «Virtuosi per musica di Pianoforte» στη Τσεχία.

Ο διεθνής διαγωνισμός πιάνου «Virtuosi per musica di Pianoforte» (ο οποίος διεξάγεται από το 1968) διοργανώνεται από τη Σχολή Τεχνών Eva Randova στην πόλη Usti nad Labem (Eva Randova Elementary School of Arts in Usti nad Labem), το Πολιτιστικό Κέντρο της πόλης Usti nad Labem και το Καλλιτεχνικό και Μουσικό Πρακτορείο «Marek Korbelyi» («Marek Korbelyi Music and Art Agency»). Ο διαγωνισμός έχει μέχρι σήμερα προσελκύσει χιλιάδες ταλαντούχα παιδιά από περισσότερες από 15 χώρες.

Ο θεσμός στηρίζεται περαιτέρω από το Υπουργείο Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού της Τσεχικής Δημοκρατίας, το Υπουργείο Πολιτισμού της Τσεχικής Δημοκρατίας, την περιφερειακή αρχή της πόλης Usti nad Labem και τo Δήμο του Usti nad Labem.

O διαγωνισμός περιλαμβάνει τέσσερεις ηλικιακές κατηγορίες:
- (α) Εννέα ετών και κάτω των εννέα ετών, - (β) Δέκα και έντεκα ετών - (γ) Δώδεκα και δεκατριών ετών, και - (δ) Δεκατεσσάρων και δεκαπέντε ετών.

Οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να εκτελέσουν έργα από την εποχή του Μπαρόκ, του Κλασικισμού, του Ρομαντισμού και της σύγχρονης εποχής. Το κύριο βραβείο του διαγωνισμού είναι χρηματικό και ανέρχεται στις 20,000 τσέχικες κορόνες (περίπου 728 ευρώ).

Το κόστος εγγραφής (registration fee) ανέρχεται στις 1,200 τσέχικες κορόνες (περίπου 44 ευρώ) και πρέπει να καταβληθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της Σχολής Τεχνών Eva Randova μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου του 2014.

Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο διαγωνισμό θα πρέπει να συμπληρώσουν το ηλεκτρονικό έντυπο εγγραφής (online registration form) μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2014.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Διευθυντή της Σχολής Τεχνών Eva Randova και πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής του διαγωνισμού, κο Marek Borbelyi, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: korbelyi@zuserandove.cz και / ή στο κινητό τηλέφωνο: +420 777 006 704. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του διαγωνισμού: www.virtuosi-ipc.com


Cyprus Music Information Centre (CyMIC)

25-27, Οθέλλου, Πύλη Αμμοχώστου, 1016, Λευκωσία, Κύπρος
T: +357 22 466003, +357 22 809804 | F: +357 22 346124 | E: info@cymic.org.cy

© Πνευματικά δικαιώματα 2009 - 2018 - Cyprus Music Information Centre
Δημιούργημα της: Dynamic Works | Ισχύς από: EasyConsole CMS